Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Dogadaji od: /22.09.2020/

Webinar: Seminar 33

Seminar 33: Primjena MSFI 3 - Poslovna spajanja, uključujući izmjene i dopune MSFI 3 (datum stupanja na snagu za godišnja razdoblja koja počinju na dan ili nakon 1. siječnja 2020. godine) Predavač: doc.dr.sc. Ivan Čevizović, ovlašteni porezni savjetnik Bodovi: 5 bodova iz područja računovodstva, za temu s oznakom "A" Internetski seminar (webinar) izvodi se korištenjem platforme MS Teams, u realnom vremenu. Praktične upute za prijavu i spajanje na MS Teams webinar objavljene su na internetskoj stranici Komore. Prijava: potrebna je prethodna prijava (putem elektroničke pošte na  hrk@revizorska-komora.hr ili web prijavom. Naknada: 500,00 kn po polazniku, a plaća se na osnovu izdanog računa Komore za izvršenu uslugu.

U Hrvatska revizorska komora Od 22. rujan 2020. 09:30 Za 22. rujan 2020. 15:00 Održava ga Hrvatska revizorska komoraSavjetovanje i edukacija

Detalji