Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Dogadaji od: /27.01.2019/

Javno savjetovanje o pravilnicima iz Zakona o reviziji

Ministarstvo financija je na portalu E-savjetovanja započelo javno savjetovanje o prijedlozima sljedećih pravilnika: 1. Pravilnik o vođenju registara 2. Pravilnik o stručnom osposobljavanju za polaganje revizorskog ispita, revizorskom i posebnom ispitu te ispitu osposobljenosti 3. Pravilnik o načinu prikupljanja izvještaja, obavijesti i podataka od subjekata nadzora Prijedlozi pravilnika dostupni su na: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=10003 https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=10005 https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=10001 Pozivamo vas da se uključite u javnu raspravu dostavom vaših mišljenja i prijedloga na mail adresu Komore (hrk@revizorska-komora.hr), do 18. siječnja 2019. Komora će objedinjene prijedloge za svaki pojedini pravilnik dostaviti Ministarstvu financija do 28. siječnja 2019., do kada je otvoreno javno savjetovanje.

U Hrvatska revizorska komora Od 28. siječanj 2019. 00:00 Za 28. siječanj 2019. 23:59 Održava ga Hrvatska revizorska komora; Ministarstvo financija Javna rasprava

Detalji