Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Dogadaji od: /30.01.2019/

Izvještaj o aktivnostima stalnog stručnog usavršavanja za 2018.

Stalno stručno usavršavanje

Stupanjem na snagu novog Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora (Narodne novine, br.104/18), svi ovlašteni revizori imaju obvezu ažurno evidentirati svoje aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja u propisanom obrascu Evidencija o stalnom stručnom usvaršavanju ovlaštenog revizora (dio A, B i C). Isto tako, ovlašteni revizori obvezni su Ministarstvu financija dostavljati izvještaj o ispunjenju obveze stalnog stručnog usavršavanja, na način i u roku kako je propisano člankom 9. istog Pravilnika. Za potrebe prvog izvještavanja prema Ministarstvu financija o aktivnostima stalnog stručnog usavršavanja u 2018. godini, na pažnju ovlaštenih revizora daje se pregled svih aktivnosti koje je Komora organizirala u 2018. godini. Vjerujemo da će biti od koristi i obrasci Evidencija o stalnom stručnom usvaršavanju ovlaštenog revizora (dio A, B i C), koji su pripremljeni i dostupni u word (.docx) i excel (.xslx) formatu. Podsjećamo, rok za dostavu izvještaja u u formi obrasca Evidencija o stalnom stručnom usvaršavanju ovlaštenog revizora (dio A, B i C) je 30 dana od završetka jednogodišnjeg razdoblja, a počevši s 2018., kao prvom godinom u razdoblju od tri uzastopne godine. Dakle, do 30. siječnja 2019. popunjeni obrazac potrebno je dostaviti poštom na adresu Ministarstva financija: Samostalni sektor za izdavanje odobrenja za rad i nadzor ovlaštenih revizora i revizorskih društava, 10000 Zagreb, Katančićeva 5.

U Ministarstvo financija Od 30. siječanj 2019. 00:00 Za 30. siječanj 2019. 23:59 Održava ga Hrvatska revizorska komora; Ministarstvo financija Pozivi i podsjetnici članstvu

Detalji


Kalendar događaja