Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Dogadaji od: /30.06.2020/

Webinar: Seminar 8-2

Seminarska tema za koju je usuglašen novi datum izvođenja, u formi internetskog seminara, je: Seminar 44: Postupci i obveze revizora grupe u reviziji godišnjih konsolidiraih financijskih izvještaja Predavač: Slaven Kartelo, ovlašteni revizor (novi predavač umjesto Daniela Šulentića, ovlašteni revizor) Bodovi: 5 bodova iz područja revizije Internetski seminar (webinar) izvodi se korištenjem platforme MS Teams, u realnom vremenu. Praktične upute za prijavu i spajanje na MS Teams webinar objavljene su na interentskoj stranici Komore. Prijava: potrebna je prethodna prijava (putem elektroničke pošte na  hrk@revizorska-komora.hr ili web prijavom), kako bi se svim prijavljenima sudionicima pravodobno dostavili podaci za internetsko povezivanje i upute za sudjelovanje. Ako ste se već prijavili za sudjelovanje za neki od prethodno objavljenih datuma, koji su zbog COVID19 bili odgođeni, prijavu nije potrebno ponavljati. Naknada: 500,00 kn po polazniku. Plaćanje naknade je na osnovu izdanog računa Komore za izvršenu uslugu.

U Hrvatska revizorska komora Od 30. lipanj 2020. 09:30 Za 30. lipanj 2020. 15:00 Održava ga Hrvatska revizorska komoraSavjetovanje i edukacija

Detalji