Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Rijeka - Seminar 5: Priprema GFI - aktualnosti zakonodavnog okvira, HSFI i MSFI; Primjena MRS 1

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 08. travanj 2019. 07:30
I završit će: 08. travanj 2019. 16:30
01/4649618
Adresa: Trg Riječke rezolucije 4
Grad: Rijeka
Opis događaja:

Na ovom seminaru biti će obrađene sljedeće teme:

  1. Priprema godišnjih financijskih izvještaja i godišnjih konsolidiranih financijskih izvještaja poduzetnika za izvještajnu godinu - aktualnosti zakonodavnog okvira, Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja (MSFI) i Hrvatskih standarda financijskog izvještavanja (HSFI)
  2. Primjena MRS 1 - Prezentiranje financijskih izvještaja

Predavač: doc.dr.sc. Ivan Čevizović, ovlašteni porezni savjetnik

Detalji o sadržaju i strukturi seminara sadržani su u Godišnjem planu i programu stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora u organizaciji Hrvatske revizorske komore za 2019. godinu, na koji je Ministarstvo financija dalo prethodnu suglasnost.

Za sudjelovanje ovom jednodnevnom seminaru ovlaštenim revizorima se priznaje 5 bodova stalnog stručnog usavršavanja iz područja računovodstva, za teme koje je Ministarstvo financija uvrstilo na Popis područja s oznakom "A".

Iznos kotizacije za seminar je 500,00 kn po sudioniku, a plaća se u korist IBAN Hrvatske revizorske komore HR2223900011100335853.

Prijave sudjelovanja zaprimaju se na mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili web prijavom na "Prijavi se".

Prijavljeni za seminar