Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

ODGOĐENO! Split - Seminar 12: Primjena izmijenjenih MRevS-ova 800, 805 i 810

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 11. srpanj 2019. 07:30
I završit će: 11. srpanj 2019. 13:00
01/4649618
Adresa: Lučićeva 19
Grad: Split
Opis događaja:

Zagreb, 9.7.2019.

Zbog neplaniranih okolnosti i nemogućnosti angažiranja zamjenskog predavača u kratkom roku, održavanje seminara se odgađa.

S obzirom da je izvedba ove seminarske teme u Splitu višekratno odgađana, Komora će uvažavajući potvrđeni interes ovlaštenih revizora s područja Dalmacije, pronaći rješenje o kojem će dati pravodobnu obavijest.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na ovom seminaru biti će obrađena sljedeća tema:

  1. Revizije sažetih financijskih izvještaja, financijskih izvještaja sastavljenih u skladu s okvirima posebne namjene i revizije pojedinačnih financijskih izvještaja i određenih elemenata, računa ili stavaka financijskog izvještaja u kontekstu MRevS-ova 800-899 (izmijenjeni)

Predavač: Goran Končar, ACCA

Detalji o sadržaju i strukturi seminara sadržani su u Godišnjem planu i programu stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora u organizaciji Hrvatske revizorske komore za 2019. godinu, na koji je Ministarstvo financija dalo prethodnu suglasnost.

Za sudjelovanje ovom jednodnevnom seminaru ovlaštenim revizorima se priznaje 5 bodova stalnog stručnog usavršavanja iz područja revizije, za temu koju je Ministarstvo financija uvrstilo na Popis područja s oznakom "A".

Iznos kotizacije za seminar je 500,00 kn po sudioniku, a plaća se u korist IBAN Hrvatske revizorske komore HR2223900011100335853.

Prijave sudjelovanja zaprimaju se na mail:    Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili web prijavom na "Prijavi se".

Prijavljeni za seminar


Kalendar događaja