Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Webinar: Seminar 34

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 28. svibanj 2020. 09:30
I završit će: 28. svibanj 2020. 15:00
01/4649618
Adresa: Radnička cesta 52/V
Grad: Zagreb
Opis događaja:

VAŽNO!

U tijeku je usuglašavanje novih datuma izvedbe seminarskih tema koje su prema Godišnjem programu 2020. bile predviđene za razdoblje ožujak-svibanj 2020., a zbog COVID19 okolnosti su odgođene. Isto tako razmotriti će se način izvedbe seminara u razdoblju lipanj-srpanj 2020. S obzirom na neizvjesnost trajanja i tijeka COVID19 okolnosti, Komora će predviđene seminarske teme organizirati u formi internetskih seminara, korištenjem platforme MS Teams.

Jedna od seminarskih tema za koju je usuglašen novi termin je:

Seminar 34: Suradnja eksterne i interne revizije - korištenje radom internog revizora u procesu revizije godišnjih financijskih izvještaja

Predavač: prof.dr.sc. Boris Tušek

Bodovi: ovlaštenom revizoru priznaje se 5 sati stalnog stručnog usavršavanja iz područja revizije.

Prijava: potrebna je prethodna prijava (putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili web prijavom), kako bi se prijavljenim sudionicima pravodobno dostavili podaci za internetsko povezivanje i upute za sudjelovanje.

Naknada: 500,00 kn po polazniku. Plaćanje naknade je na osnovu izdanog računa Komore za izvršenu uslugu.