Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Stručno savjetovanje ovlaštenih revizora 2021.

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 14. listopada 2021. 09:30
I završit će: 15. listopada 2021. 14:00
01/4649-618
Adresa: Radnička cesta 52/V
Grad: Zagreb
Opis događaja:

Zagreb, 27. rujna 2021. - VAŽNO!

Odlukom Upravnog vijeća Komore od 27.9.2021., Stručno savjetovanje ovlaštenih revizora neće se održavati uživo, u Vodicama, već on-line, putem MS Teams platforme, u realnom vremenu.

----------------------------------------------------------------------------------------

Stručno savjetovanje ovlaštenih revizora održava se 14 i 15. listopada 2021., u Vodicama, u hotelu Olympia.

Program Stručnog savjetovanja ovlaštenih revizora, 14. i 15. listopada 2021.

Prethodna suglasnost Ministarstva financija

Za sudjelovanje ovoj aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja, ovlaštenim revizorima se priznaje ukupno 7 bodova (4 boda iz područja revizije, 2 boda iz područja računovodstva i 1 bod iz ostalih područja). Pregled pripadnih bodova po pojedinom danu i po područjima, sadržan je u Programu.

Na organizaciju ovog događaja i sudjelovanje na predavanjima, primjenjuju se aktualne epidemiološke mjere Stožera Civilne zaštite.

Kotizacija za sudjelovanje dvodnevnom stručnom savjetovanju iznosi 700,00 kn po osobi, a plaća se na osnovu računa Komore.

Uvažavajući epidemiološku situaciju i mjere aktualne za predviđene datume održavanja stručnog savjetovanja, Komora kao organizator, zadržava pravo izmjene programa, datuma i oblika održavanja savjetovanja.


Kalendar događaja