Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Dogadaji od: /14.10.2021/

Stručno savjetovanje ovlaštenih revizora 2021.

Zagreb, 27. rujna 2021. - VAŽNO! Odlukom Upravnog vijeća Komore od 27.9.2021., Stručno savjetovanje ovlaštenih revizora neće se održavati uživo, u Vodicama, već on-line, putem MS Teams platforme, u realnom vremenu. ---------------------------------------------------------------------------------------- Stručno savjetovanje ovlaštenih revizora održava se 14 i 15. listopada 2021., u Vodicama, u hotelu Olympia. Program Stručnog savjetovanja ovlaštenih revizora, 14. i 15. listopada 2021. Prethodna suglasnost Ministarstva financija Za sudjelovanje ovoj aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja, ovlaštenim revizorima se priznaje ukupno 7 bodova (4 boda iz područja revizije, 2 boda iz područja računovodstva i 1 bod iz ostalih područja). Pregled pripadnih bodova po pojedinom danu i po područjima, sadržan je u Programu. Na organizaciju ovog događaja i sudjelovanje na predavanjima, primjenjuju se aktualne epidemiološke mjere Stožera Civilne zaštite. Kotizacija za sudjelovanje dvodnevnom stručnom savjetovanju iznosi 700,00 kn po osobi, a plaća se na osnovu računa Komore. Uvažavajući epidemiološku situaciju i mjere aktualne za predviđene datume održavanja stručnog savjetovanja, Komora kao organizator, zadržava pravo izmjene programa, datuma i oblika održavanja savjetovanja.

U Hrvatska revizorska komora Od 14. listopada 2021. 09:30 Za 15. listopada 2021. 14:00 Održava ga Hrvatska revizorska komoraSavjetovanje i edukacija

Detalji


Kalendar događaja