Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Dogadaji od: /15.10.2020/

Webinar: Seminar 31

Seminar 31: Primjena MRS 28 - Ulaganja u pridružene subjekte i zajedničke poduhvate, uključujući izmjene i dopune MRS 28 (na snazi za godišnja razdoblja koja počinju na dan ili nakon 1. siječnja 2019.) Predavač: prof.dr.sc. Hrvoje Perčević Bodovi: 5 bodova iz područja računovodstva, za temu s oznakom "A" Internetski seminar (webinar) izvodi se korištenjem platforme MS Teams, u realnom vremenu. Praktične upute za prijavu i spajanje na MS Teams webinar objavljene su na internetskoj stranici Komore. Prijava: potrebna je prethodna prijava (putem elektroničke pošte na hrk@revizorska-komora.hr ili web prijavom. Naknada: 500,00 kn po polazniku, a plaća se na osnovu izdanog računa Komore za izvršenu uslugu.

U Hrvatska revizorska komora Od 15. listopada 2020. 09:30 Za 15. listopada 2020. 15:00 Održava ga Hrvatska revizorska komoraSavjetovanje i edukacija

Detalji