Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Osijek - Seminar 6: Primjena Kodeksa etike - temeljna etička načela, pravila rotacije

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 29. travanj 2019. 07:30
I završit će: 29. travanj 2019. 14:30
Adresa: Šetalište kardinala Šepera 13
Grad: Osijek
Opis događaja:

Na ovom seminaru biti će obrađene sljedeće teme:

1. Primjena Kodeksa etike za profesionalne računovođe - temeljna etička načela (aktualnosti i promjene za razdoblja na i nakon 15. lipnja 2019.)

2. Primjena Kodeksa etike za profesionalne računovođe - pravila rotacije revizorskog društva i glavnog revizijskog partnera prema Zakonu o reviziji i Uredbi (EU) br. 537/14 i klijentovo nepoštivanje zakona i regulative

Predavač: Željko Faber, ovlašteni revizor

Detalji o sadržaju i strukturi seminara sadržani su u Godišnjem planu i programu stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora u organizaciji Hrvatske revizorske komore za 2019. godinu, na koji je Ministarstvo financija dalo prethodnu suglasnost.

Za sudjelovanje ovom jednodnevnom seminaru ovlaštenim revizorima se priznaje 5 bodova stalnog stručnog usavršavanja iz područja revizije, za teme koje je Ministarstvo financija uvrstilo na Popis područja s oznakom "A".

Iznos kotizacije za seminar je 500,00 kn po sudioniku, a plaća se u korist IBAN Hrvatske revizorske komore HR2223900011100335853.

Prijave sudjelovanja zaprimaju se na mail:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili web prijavom na "Prijavi se".

Prijavljeni za seminar