Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Webinar: Seminar 32

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 25. svibanj 2020. 09:30
I završit će: 25. svibanj 2020. 15:00
01/4649618
Adresa: Radnička cesta 52/V
Grad: Zagreb
Opis događaja:

U tijeku je usuglašavanje novih datuma izvedbe seminarskih tema koje su prema Godišnjem programu 2020. bile predviđene za razdoblje ožujak-svibanj 2020., a zbog COVID19 okolnosti su odgođene. Isto tako razmotriti će se način izvedbe seminara u razdoblju lipanj-srpanj 2020. S obzirom na neizvjesnost trajanja i tijeka COVID19 okolnosti, Komora će predviđene seminarske teme organizirati u formi internetskih seminara, korištenjem platforme MS Teams.

Jedna od seminarskih tema za koju je usuglašen termin izvođenja u formi internetskog seminara je:

Seminar 32: Primjena MRS 1 - Prezentiranje financijskih izvještaja i MRS 8 - Računovodstvene politike, promjene računovodstvenih procjena i pogreške, uključujući izmjene i dopune MRS 1 i MRS 8 (Definicija značajnog) (datum stupanja na snagu za godišnja razdoblja koja počinju na dan ili nakon 1. siječnja 2020. godine)

Bodovi: 5 bodova iz područja računovodstva, za temu s oznakom "A"

Predavač: Domagoj Bakran, ovlašteni revizor (novi predavač umjesto Vedrane Cicvarić, ovlašteni revizor)

Seminar se izvodi putem interneta, korištenjem platforme MS Teams, u realnom vremenu.

Prijava: potrebna je prethodna prijava (putem elektroničke pošte na   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili web prijavom), kako bi se svim prijavljenima sudionicima pravodobno dostavili podaci za internetsko povezivanje i upute za sudjelovanje.

Naknada: 500,00 kn po polazniku. Plaćanje naknade je na osnovu izdanog računa Komore za izvršenu uslugu.