Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Evidencija o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenog revizora II

Organizira: Ministarstvo financija
Događaj će početi: 29. prosinac 2020. 00:00
I završit će: 29. prosinac 2020. 23:59
Adresa: Katančićeva 5
Grad: Zagreb
Opis događaja:

Detaljnije o ovoj obvezi, molimo pročitajte na Ministarstvo financija Republike Hrvatske - Vođenje evidencije o stalnom stručnom usavršavanju (gov.hr).

Obrazac s podacima o aktivnostima stalnog stručnog usavršavanja u izvještajnom razdoblju 29.11.2019. do 29.11.2020., dostavlja se na adresu:

Ministarstvo financija, Samostalni sektor za izdavanje odobrenja za rad i nadzor ovlaštenih revizora i revizorskih društava, Katančićeva 5, Zagreb ili na kontakt e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Napominjemo, ovlašteni revizor koji je stekao odobrenje za rad počevši od 1.1.2018., obveza izvještavanja o aktivnostima stalnog stručnog usavršavanja je 30 dana od isteka jednogodišnjeg razdoblja koje je započelo s datumom izdavanja odobrenja za rad.


Kalendar događaja