Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Anketa o reguliranju računovodstvene profesije

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 03. srpanj 2017. 10:00
I završit će: 17. srpanj 2017. 21:59
01/4649618
Adresa: Radnička cesta 52/V
Grad: Zagreb
Opis događaja:

Poštovane/Poštovani članovi Hrvatske revizorske komore,

vjerujemo da vam je poznato da je Hrvatska reviozrska komora inicijator izrade polaznih teza o reguliranju ačunovodstvene profesije temeljem odredbe članka 7. stavka 4. Zakona o računovodstvu (NN 78/15 i 120/16) u svezi obveznog licenciranja pravnih i/ili fizičkih osoba kojima će poduzetnik moći povjeriti obavljanje poslova računovodstva.

U tu svrhu, pri Hrvatskoj revizorskoj komori formirana je Radna skupina koju čine stručnjaci iz područja računovodstva, a koja je prema svom progamu i planu rada predvidjela anketiranje zainteresirane stručne javnosti.

Anketni upitnik je dostupan on-line, a sudjelovanje je jednostavno i anonimno. Rezultati anketiranja biti će javno objavljeni.

Pozivamo vas da se kao dio stručne javnosti koja je iznimno zainteresirana za unaprijeđenje računovodstvene profesije i njezino reguliranje, uključite u anketu i svojim odgovorima doprinesete oblikovanju prijedloga za reguliranje računovodstvene profesije.

Anketni upitnik


Kalendar događaja