Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Prijedlozi članova za izmjene i dopune Statuta Komore

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 29. siječanj 2018. 23:00
I završit će: 30. siječanj 2018. 22:00
01/4649618
Adresa: Radnička cesta 52/V
Grad: Zagreb
Opis događaja:

Pozivamo vas na suradnju sa zamolbom da sa svojim prijedlozima i sugestijama pridonesete usklađivanju Statuta Komore s odredbama novog Zakona o reviziji (NN, br.127/17).

Pitanja koja sukladno članku 103. Zakona o reviziji treba urediti Statutom su: ustrojstvo, nadležnost, tijela Komore (sastav, način izbora, prava i dužnosti), prava i dužnosti članova (ovlaštenih revizora, revizorskih društava i revizorskih vježbenika) prema Komori i ostala pitanja.

Povjerenstvo za izradu izmjena i dopuna Statuta Komore će s dužnom pažnjom obraditi prijedloge članova te izraditi Nacrt prijedloga izmjena i dopuna Statuta, o čemu će Upravno vijeće Komore raspravljati tijekom veljače 2018. te definirati konačni prijedlog izmjena i dopuna Statuta, za koji Komora, prije održavanja Skupštine, mora pribaviti prethodnu suglasnost Ministarstva financija. U konačnici o prijedlogu izmjena i dopuna Statuta odlučivati će Skupština Komore na sjednici koja se planira održati krajem ožujka 2018. godine.

S obzirom na planiranu dinamiku aktivnosti, Vaše prijedloge molimo dostavite do 30. siječnja 2018., u pisanoj formi, na adresu Komore: Radnička cesta 52/V ili putem kontakt mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .


Kalendar događaja