Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Javno savjetovanje o pravilnicima iz Zakona o reviziji - rezultati

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 21. rujan 2018. 18:00
I završit će: 21. rujan 2018. 20:00
01/4649618
Adresa: Radnička cesta 52/V
Grad: Zagreb
Opis događaja:

Na pažnju ovlaštenih revizora daju se prijedlozi Hrvatske revizorske komore na Nacrte pravilnika iz Zakona o reviziji, za koje je Ministarstvo financija pokrenulo javno savjetovanje s trajanjem do 21. rujna 2018.

S današnjim danom Komora je isti tekst prijedloga za izmjene i dopune predmetnih pravilnika dostavila Ministarstvu financija.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su izdvojili vrijeme i dostavili svoje primjedbe i prijedloge na pravilnike koji su bili predmetom javnog savjetovanja.

Prijedlog izmjena i dopuna Pravilnika o izdavanju odobrenja za rad ovlaštenom revizoru i revizorskom društvu (radna verzija izmijenjenog i dopunjenog Pravilnika)

Prijedlog izmjena i dopuna Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora (radna verzija izmijenjenog i dopunjenog Pravilnika).


Kalendar događaja