Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Javno savjetovanje o pravilnicima iz Zakona o reviziji - rezultati

Organizira: Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 27. siječanj 2019. 23:01
I završit će: 28. siječanj 2019. 22:59
01/4649618
Adresa: Radnička cesta 52/V
Grad: Zagreb
Opis događaja:

Na pažnju ovlaštenih revizora daju se prijedlozi Hrvatske revizorske komore na Nacrte pravilnika iz Zakona o reviziji, za koje je Ministarstvo financija pokrenulo javno savjetovanje s trajanjem do 28. siječnja 2019.

Komora je 25. siječnja 2019. isti tekst prijedloga za izmjene i dopune predmetnih pravilnika dostavila Ministarstvu financija.

Ovim putem zahvaljujemo na dostavljenim primjedbama i prijedlozima na pravilnike koji su bili predmetom javnog savjetovanja.

Prijedlozi Komore za izmjene i dopune pravilnika iz Zakona o reviziji, od 22. siječnja 2019.

- radna verzija izmijenjenog i dopunjenog Pravilnika o prikupljanju izvještaja, obavijesti i podataka od subjekata nadzora (1)

- radna verzija izmijenjenog i dopunjenog Pravilnika o stručnom osposobljavanju za polaganje revizorskog ispita, revizorskom i posebnom ispitu te ispitu osposobljenosti (1)

- radna verzija izmijenjenog i dopunjenog Pravilnika o vođenju registara (1)


Kalendar događaja