Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Javno savjetovanje o izmjenama i dopunama Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovl.revizora

Organizira: Ministarstvo financija
Događaj će početi: 10. studeni 2020. 12:00
I završit će: 10. studeni 2020. 23:59
01/4649618
Adresa: Katančićeva 5
Grad: Zagreb
Opis događaja:

Ministarstvo financija je 10. studenog 2020. pokrenulo javno savjetovanje o Nacrtu pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora.

Inicijativu za izmjene i dopune predmetnog Pravilnika dala je Komora. Prijedlozi Komore za izmjene i dopune istog Pravilnika odnose se na priznavanje webinara kao osnovne aktivnosti stalnog stručnog usavršavanja ovlaštenih revizora, te na izmjenu obveznog uvjeta - minimalno trajanje jednodnevne osnovne aktivnosti (5 sati) radi priznavanja bodova stalnog stručnog usavršavanja.

Nacrt pravilnika o izmjena i dopuna Pravilnika o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora dostupan je na: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=15286.

Pozivamo vas na uključivanje u savjetovanje dostavom mišljenja i prijedloga na mail adresu Komore ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ), do 6. prosinca 2020., radi obrade i upućivanja objedinjenih prijedloga revizorske profesije prema Ministarstvu financija. Naravno, svoje mišljenje i prijedloge možete i izravno uputiti kroz e-savjetovanje u otvorenom roku.

Javno savjetovanje otvoreno je do 10. prosinca 2020.


Kalendar događaja