Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

FINA konferencija za revizorska društva

Organizira: Financijska agencija, Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 04. svibanj 2017. 07:00
I završit će: 04. svibanj 2017. 10:20
01/4649618
Lokacija: Restoran Lido
Adresa: Aleja Matije Ljubeka 25, Jarun
Grad: Zagreb
Opis događaja:

Osobito nam je zadovoljstvo najaviti održavanje konferencije „Revizija u digitalnom svijetu“ koju organizira Financijska agencija u suradnji s Hrvatskom revizorskom komorom.

Konferencija će se održati 4. svibnja 2017. u Zagrebu, Restoran Lido, Aleja Matije Ljubeka 25 na Jarunu, s početkom u 9.30 sati.

Na konferenciji će biti predstavljeni sadržaji koje organizatori smatraju aktualnim i korisnim u Vašem poslovanju. Između ostalog, prezentirat će se novosti vezane za sastavljanje i predaju GFI-a za 2016. godinu (izmjene u načinu potpisivanja i dostave revizorskog izvješća), predstaviti će se rezultati poslovanja obveznika revizije u 2015. godini te će prezentirati Finine elektroničke usluge i novosti vezane uz elektroničko poslovanje kao i rješenja za pohranu dokumenatacije i brži pristup obrađenim informacijama.

Predviđeno trajanje konferencije je od 9 do 12.20 sati, nakon čega slijedi neformalno druženje uz ručak. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a program konferencije dostupan je ovdje.

Sudjelovanjem na ovoj konferenciji ovlašteni revizor ostvaruje 3 sata stalnog stručnog usavršavanja.

Molimo Vas da dolazak potvrdite do 25. travnja 2017. godine e-poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Veselimo se Vašem odazivu i dolasku na FINA konferenciju za revizorska društva.