Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

52. simpozij HZRFD "Utjecaj promjena računovodstva, poreza i plaća na gospodarski rast Hrvatske"

Organizira: Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika
Događaj će početi: 01. lipanj 2017. 08:00
I završit će: 03. lipanj 2017. 10:00
01/4649618
Lokacija: Hotel Olympia
Adresa: Vodice
Grad: Vodice
Opis događaja:

Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika u suradnji s Hrvatskom revizorskom komorom organizira 52. simpozij "Utjecaj promjena računovodstva, poreza i plaća na gospodarski rast Hrvatske". Simpozij se održava u hotelu Olympia, Vodice, od 1. do 3. lipnja 2017. godine.

Program ovogodišnjeg simpozija obuhvaća aktualne teme o efektima provedenih promjena u računovodstvu i porezima te skorih promjena u reviziji, na gospodarski rast. Nadalje, biti će obrađene teme o računovodstvu i financijskom izvještavanju proračunskih korisnika i neprofitnih organizacija, te o rezultatima realizacije i korištenja EU fondova u financiranju projekata u Hrvatskoj.

Pozivamo ovlaštene revizore na sudjelovanje ovom stručnom skupu kako zbog aktualnosti tema tako i zbog mogućnosti stjecanja određenog broja sati obveznog stalnog stručnog usavršavanja sukladno Statutu Komore i Pravilniku o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora.

Detaljne informacije dostupne su na http://www.rif.hr/seminari-i-edukacije/2181/52-simpozij-utjecaj-promjena-racunovodstva-poreza-i-placa-na-gospodarski-rast-hrvatske.