Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

53. simpozij HZRIF "Financijsko izvještavanje, revizija i krizni menadžment"

Organizira: HZRFD; Hrvatska revizorska komora
Događaj će početi: 07. lipanj 2018. 08:00
I završit će: 09. lipanj 2018. 10:00
01/4649618
Lokacija: Hotel "Aurora"
Adresa: Sunčana uvala 4
Grad: Mali Lošinj
Opis događaja:

Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika u suradnji s Hrvatskom revizorskom komorom organizira 53. simpozij "Financijsko izvještavanje, revizija i krizni menadžment".

Program simpozija obuhvaća aktualne teme iz područja financijskog izvještavanja, primjene novog Zakona o reviziji, kriznog menadžmenta, poreznih propisa, primjene odredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR), uređenja računovodstvene profesije te druge aktualnosti od značaja za računovođe i revizore.

Simpozij se održava od 7. do 9. lipnja 2018., u hotelu "Aurora" u Malom Lošinju.

Detaljne informacije dostupne su na poveznici: http://www.rif.hr/seminari-i-edukacije/2403/53-simpozij-hzrif-financijsko-izvjestavanje-revizija-i-krizni-financijski-menadzment.

Sudjelovanjem na ovom skupu ovlašteni revizori će ostvariti pravo na priznavanje određenog broja sati stalnog stručnog usavršavanja, o čemu će se dati informacija nakon donošenja pravilnika Ministarstva financija iz članka 14. stavka 3. Zakona o reviziji (NN, br. 127/17).