Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

49. simpozij HZRFD "Investicije, plaće i porezi u Republici Hrvatskoj"

Organizira: Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika
Događaj će početi: 05. lipanj 2014. 07:00
I završit će: 07. lipanj 2014. 10:00
Adresa: Solaris
Grad: Šibenik
Opis događaja:

Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika u suradnji s Hrvatskom revizorskom komorom organizira 49. simpozij "Investicije, plaće i porezi u Republici Hrvatskoj". Simpozij se održava u hotelu Ivan, Solaris, Šibenik, od 5. do 7. lipnja 2014. godine. Svi detalji o prijavama i smještaju dostupni su na www.rif.hr.

Program ovogodišnjeg simpozija obuhvaća aktualnosti iz područja strateške investicijske politike, politike zapošljavanja, konkurentnosti i fleksibilnosti tržišta rada. Pored ovih općih tema, od posebnog interesa biti će teme o novom regulatornom okviru financijskog izvještavanja i revizije kojim se definiraju djelokrug, opseg i odgovornost računovodstvene i revizijske profesije, a sve u svrhu pouzdanog i transparentnog financijskog izvještanja. Dodatno, u okviru predviđenog progama biti će obrađena i aktualna porezna tematika s aspekta primjene konkretnih poreznih propisa.

Pozivamo ovlaštene revizore na sudjelovanje ovom stručnom skupu kako zbog aktualnosti sadržaja tako i zbog ispunjavanja obveze stalnog stručnog usavršavanja sukladno Statutu Komore i Pravilniku o stalnom stručnom usavršavanju ovlaštenih revizora. Podsjećamo, izmjenom Statuta Komore od 10. svibnja 2014. godine broj obveznih sati stalnog stručnog usavršavanja je promijenjen, odnosno povećan je. Sada je obveza tijekom jedne godine ostvariti najmanje 30 sati (do sada 24 sata) odnosno na razini tri uzastopne godine ukupno 120 sati (do sada 74 sata) stalnog stručnog usavršavanja.