Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Popis subjekata od javnog interesa koji su bili predmet revizije

Organizira: Ministarstvo financija
Događaj će početi: 15. svibanj 2021. 00:01
I završit će: 15. svibanj 2021. 23:59
01/4649618
Adresa: Katančićeva 5
Grad: Zagreb
Opis događaja:

Podsjećamo revizorska društva koja obavljaju zakonske revizije subjekata od javnog interesa na obvezu dostave popisa subjekata od javnog interesa koji su bili predmet revizije.

Ova obveza propisana je odredbom članka 14. Uredbe (EU) br. 537/2014, a rok izvještavanja - 15. svibnja tekuće godine za zadnje razdoblje za koje se sastavljaju godišnji financijski izvještaji, propisan je odredbom članka 5. stavka 2. točke 8. Pravilnika o načinu prikupljanja izvještaja, obavijesti i podataka od subjekata nadzora (Narodne novine, br. 53/19).

Revizorska društva obvezna su predmetni popis dostaviti Ministarstvu financija - Samostalni sektor za izdavanje odobrenja za rad i nadzor ovlaštenih revizora i revizorskih društava, na adresu: Zagreb, Katančićeva 5 ili na kontakt mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .