Napomena
 • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

  Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Zagreb, 22. kolovoza 2011. >>

Poštovani članovi Komore,
vama za informaciju dajemo pregled aktualnih FEE obavijesti:

 1. FEE upozorenje o izloženosti državnom dugu i bitnim pitanjima za obveznike financijskog izvještavanja i revizore - povećanje prinosa obveznica, pad kreditnog rejtinga, izloženost pojedinim državama s naglašenim financijskim problemima, izloženost pojedinim financijskim instrumentima, posljedični financijski položaj druge ugovorne strane i utjecaj na revizorsko izvješće.

  Tekst u izvorniku "Alert - Sovereign Debt Exposures" dostupan je ovdje ili na FEE web stranici www.fee.be

 2. FEE informativna brošura o povećanju kvalitete izvještavanja sukladno Solvency II i očekivanju korisnika izvještaja, a vezano na preporučenu harmonizaciju zahtjeva za neovisnim mišljenjem o regulatornim objavama osiguravajućih društava u Europskoj uniji sukladno Solvency II okviru (javni i regulatorni izvještaji).

  Dokument u izvorniku "Enhancing the Quality of Solvency II Public Reporting" dostupan je na FEE web adresi:
  http://www.fee.be/publications/default.asp?library_ref=4&content_ref=1420.

 3. FEE poziv za sudjelovanje u IFAC SMPs Anketi za 3. tromjesečje 2011., o ključnim problemima i pitanjima s kojima se suočavaju samostalni revizori, te mala i srednje velika revizorska društva diljem svijeta. Sudjelovanje u trominutnoj anketi možete ostvariti izravno na adresi: https://www.research.net/s/SMPQuickPoll-August2011