Napomena
  • Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama

    Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'Slažem se' pristajete na korištenje kolačića.

Dogadaji od: /17.11.2020/

Webinar: Seminar 44 - NOVI DATUM!

Zagreb, 24.8.2020. Novi datum održavanja webinara koji je najavljen, a potom, zbog spriječenosti predavača,  odgođen u lipnju 2020. Ako ste se prijavili za sudjelovanje za prethodno planirani datum u lipnju 2020., prijavu nije potrebno ponavljati. -------------------------------------------------------------------------------------- Zagreb, 15.6.2020. Zbog nastupa objektivnih okolnosti odgađa se održavanje webinara koji je najavljen za 16.6.2020. Novi datum održavanja biti će pravodobno objavljen. ----------------------------------------------------------------------------------------- Seminar 44: Obveze revizora sukladno zahtjevima MRevS-a 230 - Revizijska dokumentacija  MReVS-a 240 - Revizorove odgovornosti u vezi s prijavarama u reviziji financijskih izveštaja Predavač: Tihana Bažant, ovlašteni revizor Bodovi: 5 bodova iz područja revizije Internetski seminar (webinar) izvodi se korištenjem platforme MS Teams, u realnom vremenu. Praktične upute za prijavu i spajanje na MS Teams webinar objavljene su na interentskoj stranici Komore. Prijava: potrebna je prethodna prijava (putem elektroničke pošte na hrk@revizorska-komora.hr ili web prijavom, kako bi se svim prijavljenima sudionicima pravodobno dostavili podaci za internetsko povezivanje i upute za sudjelovanje. Naknada: 500,00 kn po polazniku, a plaća se na osnovu izdanog računa Komore za izvršenu uslugu.

U Hrvatska revizorska komora Od 17. studeni 2020. 09:30 Za 17. studeni 2020. 15:00 Održava ga Hrvatska revizorska komoraSavjetovanje i edukacija

Detalji